miércoles, 18 de junio de 2008

27 JUNIO: CONFERENCIA EN IBI, ALICANTE

III SETMANA DE LA MUNTANYA D’IBI - PARC DE LES HORTES 23-27 JUNY

Per tercer any consecutiu es celebrarà en Ibi una setmana dedicada als esports i activitats realitzades en la natura. Una iniciativa que va nàixer ja fa dos anys amb la intenció de mostrar activitats que es poden fer tenint la natura , les muntanyes i el planeta com a gran partícip si no protagonista d’aquestes històries i aventures. Viatges, excursions, escalades i rutes en bicicleta inimaginables… Activitats que es veuran resumides en forma de projeccions audiovisuals a l’aire lliure, al Parc de les Hortes, en un ambient reposat i quasi familiar al caure la nit.
M’és molt grat poder continuar escrivint aquestes línees introductòries per recordar els motius per iniciar i continuar realitzant aquesta activitat, aquestes reunions en les quals tothom que vullga, col·labora i participa. Una mostra natural que qualsevol veí del poble, qualsevol persona, amb ganes i una mica d’empeny pot gaudir del moviment, de l’esport i de la natura alhora, coneixent i estimant aquesta a la fi. Una iniciativa que pretén ser estimuladora perquè tothom s’anime a eixir i gaudir de les nostres serres, de la nostra terra, del nostre planeta de forma autònoma, conscient i segura.
Us convidem a assistir, entrada lliure per descomptat. Compartirem experiències i emocions que ben segur sempre són interesants d’escoltar. I com no, oberts perquè qualsevol que vulga preparar una projecció per als propers anys s’anime i ens ho comunique a: deporte@ibi.es

Jordi Barrachina

www.ibivirtual.com